LFUB for kvinder med PCO/PCOS

Vidste du, at LFUB også henvender sig til kvinder med PCO(S)?

Nogle kvinder med PCO(S) kan have svært ved at blive gravide, og derfor har vi en del medlemmer i foreningen, som lider af PCO(S) og er ufrivilligt barnløse. Internt i bestyrelsen har vi ligeledes to medlemmer, som har PCOS.

  Hvad kan vi tilbyde dig, der lider af PCOS?

  Et medlemskab i LFUB giver adgang til en række tilbud, som er særligt relevante for dig, der har PCO(S):

  • Artikler om PCOS i vores medlemsblad Kimen, herunder både cases, forskningsartikler, sundhed og vægttab, PCO venlige opskrifter, osv.
  • Derudover hjælper vi gerne med at opstarte en netværksgruppe for kvinder med PCOS i nærheden af, hvor du bor.

  Q-talks appen er en form for hotline, der fungerer på samme måde som en telefonsamtale. Her logger foreningens næstformand, Jane Tirsvad, ind hver torsdag aften i tidsrummet fra kl. 20.30 til 21.00. Jane lider selv af PCOS og kan tale med om nogle af de udfordringer, der ofte følger med. Du kan stille spørgsmål, eller blot tale om de ting, der er svære. Samtalerne er anonyme. Der er også mulighed for at tale med andre PCO-ramte kvinder på appen. Fra tid til anden inviterer vi en gæst til at logge ind på appen på vegne af LFUB. Senest har tv-vært Cecilie Hother været online for at tale med LFUB`s medlemmer. I Q-Talks appen kan du indgå i gruppesamtaler med op til fire personer i hver gruppe.

  Som medlem af LFUB, har du mulighed for at vinde et startforløb ved foreningens kliniske diætist og kandidat i sundhedsvidenskab, Mia Schomacker. Mia skriver artikler til medlemsbladet, og udover at lade sig inspirere af hendes gode råd og lækre opskrifter, er der også mulighed for at blive hjulpet godt på vej til et vægttab og en sundere livsstil. LFUB udlover fra tid til anden et startforløb hos Mia bestående af en gratis og individuel konsultation af halvanden times varighed, og en personlig næringsberegnet kostplan. Et forløb hos en dygtig diætist kan være med til at kickstarte et vægttab og en sundere livsstil.

  Relevante artikler