Aktiviteter

Artikler

Netværksmøder

Vores netværksmøder er tiltænkt som et sted, hvor du kan hente styrke i mødet med andre, der står i samme situation som dig selv. Du skal som deltager ikke forberede noget til møderne, og du skal ikke præstere noget. Du skal blot have tillid til, at du får lyst til at dele nogle af dine udfordringer med andre, der står i samme situation som dig. 
Lige nu afholder vi både fysiske og online-møder. De fysiske møder afholdes indtil videre kun i København.
På vores onlinemøder mødes vi på en nem og sikker online platform. Det eneste du har brug for er en pc, tablet eller telefon.
Du får tilsendt link og information, når du tilmelder dig.

Online foredrag

Vi tilbyder løbende foredrag med fertilitetslæger og private og offentlige personer, som alle har det til fælles, at de har en særlig viden eller historie at dele omkring ufrivillig barnløshed. Foredragene finder sted rundt om i landet.

Samtaler på Q talks

I LFUB tror vi på værdien af ægte samtaler i et fortroligt og trygt rum, hvor anonymitet er garanteret.
Foreningen samarbejder derfor med Q-Talks, som har udviklet en samtaleapp, hvor du kan logge ind under emnet ufrivillig barnløshed og tale med andre, som har fertilitetsudfordringer. Samtalerne foregår som ægte telefonsamtaler, når du er logget ind på appen, dog med mulighed for at tale i grupper på op til 4 personer.

Medlemstilbud

Vi samarbejder med flere psykologer og terapeuter, og som medlem af LFUB, er der derfor mulighed for at få behandling til særligt fordelagtige priser.

Kommende arrangementer og events